Relais & Chateaux Weeshuis Gouda

Gouda
Relais & Chateaux Weeshuis Gouda Genel
Relais & Chateaux Weeshuis Gouda Genel
Relais & Chateaux Weeshuis Gouda Genel
Relais & Chateaux Weeshuis Gouda Öne Çıkan Resim
Relais & Chateaux Weeshuis Gouda Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Relais & Chateaux Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1 , Gouda

Relais & Chateaux Weeshuis Gouda misafirlere Gouda merkezinde, Gouda Müzesi ve Catharina Gasthuis yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Erasmus Köprüsü ile 16,5 mi (26,6 km) ve St Janskerk ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin restoranı LIZZ misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada tablet bilgisayar ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 160-cm Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu Belle Époque stili otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gouda bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x