Relais & Chateaux Schönegg

Güney İsviçre, Zermatt
Relais & Chateaux Schönegg Genel
Relais & Chateaux Schönegg Genel
Relais & Chateaux Schönegg Genel
Relais & Chateaux Schönegg Genel
Relais & Chateaux Schönegg Genel
Image More +73 fotoğraf
Relais & Chateaux Schönegg
Riedweg 35 Güney İsviçre, Zermatt

Relais & Chateaux Schönegg misafirlere Zermatt merkezinde, Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti yakınında ve Zermatt–Sunnegga Füniküleri ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Zermatt-Furi Teleferiği ile 0,1 mi (0,1 km) ve Zermatt - Furi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Gourmetstuebli ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

48 odada MP3 takma konsolu ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 2 spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Boutique)
Süit
Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Charme)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Charme Mountain View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x