Relais & Châteaux La Bastide

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Barbotan-les-Thermes
Relais & Châteaux La Bastide Öne Çıkan Resim
Relais & Châteaux La Bastide Dış Mekan
Relais & Châteaux La Bastide Dış Mekan
Relais & Châteaux La Bastide Dış Mekan
Relais & Châteaux La Bastide İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Relais & Châteaux La Bastide
Avenue des Thermes Barbotan-les-Bains Midi-pyrenees (orta Pireneler), Barbotan-les-Thermes

Cazaubon bölgesindeki Relais & Châteaux La Bastide konaklamanızda, Barbotan Kaplıcaları yakınında ve Uby Gölü ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Notre Dame des Cyclistes Kilisesi ile 7,8 mi (12,6 km) ve Estang Kilisesi ile 8,2 mi (13,3 km) mesafede.

Otelin restoranı La Bastide misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve buhar odası vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Süit
Süit
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x