Relais Castello Bevilacqua

Basso Veronese, Bevilacqua
Relais Castello Bevilacqua Genel
Relais Castello Bevilacqua Genel
Relais Castello Bevilacqua Öne Çıkan Resim
Relais Castello Bevilacqua Dış Mekan
Relais Castello Bevilacqua Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Relais Castello Bevilacqua
Via Roma 50 Basso Veronese, Bevilacqua

Bevilacqua bölgesindeki Relais Castello Bevilacqua misafirlere tarihi bölgede, Bevilacqua Kalesi ve Adige Nehri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Veronafiere Kongre ve Sergi Merkezi ile 30,9 mi (49,8 km) ve Verona Arenası ile 31,3 mi (50,3 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Ristorante All'Antica Ala ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bevilacqua bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 22 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit
Süit
Süit
Royal
Royal Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x