Relais Bernard Loiseau

Morvan Ormanı, Saulieu
Relais Bernard Loiseau Genel
Relais Bernard Loiseau Genel
Relais Bernard Loiseau Genel
Relais Bernard Loiseau Genel
Relais Bernard Loiseau Genel
Image More +67 fotoğraf
Relais Bernard Loiseau
2, rue D'Argentine Morvan Ormanı, Saulieu

Saulieu bölgesindeki Relais Bernard Loiseau misafirlere kırsal bölgede, Vezelay Manastırı ve Morvan ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Morvan Regional Natural Park ile 0,1 mi (0,1 km) ve Morts Anıtı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

La Côte d'Or yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 34 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Comfort
Comfort Oda
Süit
Süit
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda (Renovated)
Süit
Süit (Cocoon)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x