Relais Al Convento

Apennine Mountains, Campello sul Clitunno
Relais Al Convento Genel
Relais Al Convento Öne Çıkan Resim
Relais Al Convento Dış Mekan
Relais Al Convento Dış Mekan
Relais Al Convento Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Relais Al Convento
Via Palazzetto, 3-5 Apennine Mountains, Campello sul Clitunno

Campello sul Clitunno bölgesindeki Relais Al Convento konaklamanızda, Clitunno Su Kaynakları ile 4,5 mi (7,2 km) ve La Chiesa di S. Francesco ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Gözü Yaşlı Hz. Meryem Tapınağı ile 8,2 mi (13,3 km) ve Palazzo Racani Anoni ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Restoranda Relais Al Convento misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x