Relais 2 Pini

Capri Adası, Anacapri
Relais 2 Pini Genel
Relais 2 Pini Dış Mekan
Relais 2 Pini Dış Mekan
Relais 2 Pini Dış Mekan
Relais 2 Pini Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Relais 2 Pini
Via Caposcuro 3 Capri Adası, Anacapri

Anacapri bölgesindeki Relais 2 Pini misafirlere kırsal bölgede, Villa San Michele ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Piazzetta Capri ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu rezidans Blue Grotto ile 4,5 km (2,8 mil) ve Marina Grande (Büyük Marina) ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca rezidansın kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler açık özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Classic Oda
Room
Superior Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x