Reikartz Surxon Termez

Tirmiz
Reikartz Surxon Termez Genel
Reikartz Surxon Termez Genel
Reikartz Surxon Termez Genel
Reikartz Surxon Termez Öne Çıkan Resim
Reikartz Surxon Termez Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Reikartz Surxon Termez
At-Termizi St. 9A Surkhandarya Region , Tirmiz

Reikartz Surxon Termez misafirlere Termez merkezinde, Termez Ulusal Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Amudaryo dam olish maskani ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sultan Saodat Mozolesi ile 6,6 mi (10,7 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 95 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Termez bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 925 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Oda
Luxury
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x