Regenta Resort Golden Amoon

Venkatapura
Regenta Resort Golden Amoon Genel
Regenta Resort Golden Amoon Dış Mekan
Regenta Resort Golden Amoon Dış Mekan
Regenta Resort Golden Amoon Dış Mekan
Regenta Resort Golden Amoon Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Regenta Resort Golden Amoon
NH4 old Madras Road, Hoskote , Venkatapura

Regenta Resort Golden Amoon misafirlere Kolar (Venkatapura) bölgesinde, M.G. Road ile 27,4 mi (44,2 km) mesafede ve Cubbon Parkı ile 28,1 mi (45,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bannerghatta Yolu ile 29,3 mi (47,1 km) ve Manyata Tech Park ile 29,3 mi (47,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 11 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

75 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Kolar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4327 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pool
Pool Villa King
Pool
Pool Villa Twin
HORUS
HORUS Club
Room
IBIS Twin Room
Room
IBIS King Room
Room
IBIS Suite
Room
Presidential Pool Challet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x