Regenta Resort Exotica Dharamshala on Hilltop

Kuzey Himalaya, Dharamsala
Regenta Resort Exotica Dharamshala on Hilltop Genel
Regenta Resort Exotica Dharamshala on Hilltop Genel
Regenta Resort Exotica Dharamshala on Hilltop Öne Çıkan Resim
Regenta Resort Exotica Dharamshala on Hilltop Dış Mekan
Regenta Resort Exotica Dharamshala on Hilltop Dış Mekan
Image More +108 fotoğraf
Regenta Resort Exotica Dharamshala on Hilltop
Vill Tohu, Khanyara, Indru Nag Road Distt. kangra Kuzey Himalaya, Dharamsala

Dharamshala bölgesindeki Regenta Resort Exotica Dharamshala on Hilltop konaklamanızda Indru nag Temple ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Kangra Art Museum ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Dharamshala Skyway ile 2 mi (3,3 km) ve Ayuskama Ayurveda Institute ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 3 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Room
Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x