Regenta Place Amritsar

Amritsar
Regenta Place Amritsar Genel
Regenta Place Amritsar Öne Çıkan Resim
Regenta Place Amritsar Kahvaltı
Regenta Place Amritsar Yerinde Yemek
Regenta Place Amritsar Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Regenta Place Amritsar
No 8 GT Road , Amritsar

Regenta Place Amritsar misafirlere Amritsar bölgesinde, tarihi bölgede, Mata Lal Devi Tapınağı ve Gobindgarh Kalesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Altın Tapınak ile 2,4 mi (3,9 km) ve Gurudwara Pipli Sahib ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 52 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Club Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x