Regenta Place

Bengaluru
Regenta Place Genel
Regenta Place Genel
Regenta Place Genel
Regenta Place Öne Çıkan Resim
Regenta Place Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Regenta Place
11 Park Road Near Indian Express , Bengaluru

Bengaluru (Bangalor Şehir Merkezi) bölgesindeki Regenta Place misafirlere Cubbon Parkı ve Indira Gandhi Musical Fountain Park ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel M.G. Road ile 0,9 mi (1,5 km) ve Bangalor Sarayı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut.

Misafirler için LED televizyon olan 83 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Day Use Room- Same Day Check-Out (9am-5pm Only)
Room
Club Oda
Room
Luxury Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x