Regenta Inn

Vadodara
Regenta Inn Genel
Regenta Inn Genel
Regenta Inn Genel
Regenta Inn Öne Çıkan Resim
Regenta Inn Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Regenta Inn
Aurobindo Ghosh Road, Ved Transcube Plaza, Central Bus Terminal , Vadodara

Regenta Inn konaklamanızda Vadodara merkezinde, Nyaya Mandir ve Maharaja Fateh Singh Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Sayaji Baug ile 1,1 km (0,7 mil) ve Jubilee Baug ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Casablanca misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

90 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Vadodara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Room
Superior Oda
Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x