Regenta Central Mewargarh Udaipur

Udaipur
Regenta Central Mewargarh Udaipur Genel
Regenta Central Mewargarh Udaipur Öne Çıkan Resim
Regenta Central Mewargarh Udaipur Dış Mekan
Regenta Central Mewargarh Udaipur Dış Mekan
Regenta Central Mewargarh Udaipur Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Regenta Central Mewargarh Udaipur
Sajjan Garh Road Near Biological Park , Udaipur

Udaipur bölgesindeki Regenta Central Mewargarh Udaipur konaklamanızda, SajjanGarh Biological Park Hayvanat Bahçesi ve Rajiv Gandhi Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Pichola Gölü ile 1,2 mi (1,9 km) ve Şehir Sarayı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Göl Manzaralı
Room
Premier Oda, Şehir Manzaralı
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x