Regenta Central Herald

Mysore
Regenta Central Herald Genel
Regenta Central Herald Genel
Regenta Central Herald Genel
Regenta Central Herald Genel
Regenta Central Herald Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
Regenta Central Herald
#172, Nelson Mandela Road Bannimantap , Mysore

Regenta Central Herald misafirlere Mysore merkezinde, Statue of Maharaja Chamarajendar Wodeyar ve Jayachamarajendra Sanat Galerisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Mysore Sarayı ile 2,1 mi (3,4 km) ve St. Philomenas Kilisesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Pinxx misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut.

Misafirler için 70 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x