Regent Hotel

Britanya Kolombiyası (ınterior), Revelstoke
Regent Hotel Genel
Regent Hotel Genel
Regent Hotel Genel
Regent Hotel Genel
Regent Hotel Genel
Image More +68 fotoğraf
Regent Hotel
112 1 St East Britanya Kolombiyası (ınterior), Revelstoke

Regent Hotel Revelstoke merkezinde, Revelstoke Müzesi ve Arşivleri ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Revelstoke Akuatik Merkezi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu otel Revelstoke Demiryolu Müzesi ile 1 km (0,6 mi) ve Mount Revelstoke Ulusal Parkı ile 3,8 km (2,4 mi) mesafede.

112 Restaurant and Lounge, Regent Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x