Regent Hotel

Myeik
Regent Hotel Öne Çıkan Resim
Regent Hotel Dış Mekan
Regent Hotel Dış Mekan
Regent Hotel Dış Mekan
Regent Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Regent Hotel
No.131 Kan Phyar Road Kan Phyar Ward , Myeik

Myeik bölgesindeki Regent Hotel konaklamanızda, Central Mart Alışveriş Merkezi ve Smile World ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Paw Daw Mu Budist Tapınağı ile 1,8 mi (3 km) ve Myeik Limanı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 31 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x