Regal Oriental Hotel

Pearl River Deltası, Kowloon
Regal Oriental Hotel Genel
Regal Oriental Hotel Genel
Regal Oriental Hotel Yerinde Yemek
Regal Oriental Hotel Yerinde Yemek
Regal Oriental Hotel Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Regal Oriental Hotel
30 - 38 Sa Po Road Pearl River Deltası, Kowloon

Regal Oriental Hotel misafirlere Kowloon merkezinde, Grand Century Place ve Wong Tai Sin Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kowloon Körfezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Victoria Limanı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Regal Terrace yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 5 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

494 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Executive
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda
Room
Executive
Room
Family Oda
Room
Presidential Süit
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x