Regal Hotel

Ajmer
Regal Hotel Öne Çıkan Resim
Regal Hotel Dış Mekan
Regal Hotel Dış Mekan
Regal Hotel İç Mekan
Regal Hotel Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Regal Hotel
Opp. Gurudwara Dargah Road Ganj , Ajmer

Regal Hotel misafirlere Ajmer merkezinde, Shah Jahan's Mosque yakınında ve Buland Darwaza ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dargah ile 0,4 mi (0,6 km) ve Adhai-din-ka-Jhonpra ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoranı Riviera Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 70 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Süit
Süit
Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Room, Non AC

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x