Refugio Knapp

Comahue, Villa Catedral
Refugio Knapp Öne Çıkan Resim
Refugio Knapp Dış Mekan
Refugio Knapp Dış Mekan
Refugio Knapp Dış Mekan
Refugio Knapp Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Refugio Knapp
Villa Catedral Base Cerro Catedral Comahue, Villa Catedral

San Carlos de Bariloche bölgesindeki Refugio Knapp konaklamanızda, Cerro Katedrali ve Bike Park Cerro Katedrali ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Gutiérrez Lake ile 4,6 mi (7,5 km) ve Cavernas del Viejo Volcan Parque Cerro Leones ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x