Reeelux Lodge and Spa

Accra
Reeelux Lodge and Spa Öne Çıkan Resim
Reeelux Lodge and Spa Kahvaltı
Reeelux Lodge and Spa Banyo Tipleri
Reeelux Lodge and Spa Oda Servisi
Reeelux Lodge and Spa Spa
Image More +9 fotoğraf
Reeelux Lodge and Spa
1 Five Avenue , off Collins Dauda Rd Spintex Rd ,Community 18 , Accra

Accra bölgesindeki Reeelux Lodge and Spa konaklamanızda, Texpo Market ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan pansiyon Teshie Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) ve Labadi Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x