Reed Hotel Annex

Ongata Rongai
Reed Hotel Annex Genel
Reed Hotel Annex Genel
Reed Hotel Annex Öne Çıkan Resim
Reed Hotel Annex Dış Mekan
Reed Hotel Annex Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Reed Hotel Annex
Kiserian Along Magadi Road , Ongata Rongai

Reed Hotel Annex misafirlere Ongata Rongai merkezinde, Oloolua Nature Trail ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Nairobi Ulusal Parkı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Galleria Alışveriş Merkezi ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Reed Hotel Annex misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x