Rede Concept Hotel Salvador

Salvador
Rede Concept Hotel Salvador Genel
Rede Concept Hotel Salvador Genel
Rede Concept Hotel Salvador Genel
Rede Concept Hotel Salvador Genel
Rede Concept Hotel Salvador Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Rede Concept Hotel Salvador
1207 Rua Doutor Augusto Lopes, Stiep , Salvador

Rede Concept Hotel Salvador konaklamanızda Salvador bölgesinde, Fonte Nova Stadyumu ile 11,4 km (7,1 mi) ve Nigeria House ile 11,6 km (7,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Salvador São Francisco Kilisesi ve Manastırı ile 12,5 km (7,8 mil) ve Nosso Senhor do Bonfim Kilisesi ile 13,6 km (8,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 100 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x