Rede Andrade Mercado

Curitiba
Rede Andrade Mercado Genel
Rede Andrade Mercado Genel
Rede Andrade Mercado Genel
Rede Andrade Mercado Öne Çıkan Resim
Rede Andrade Mercado Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Rede Andrade Mercado
Avenida Sete De Setembro 1866 Centro , Curitiba

Rede Andrade Mercado misafirlere Curitiba (Merkez) bölgesinde, Mercado Municipal de Curitiba Alışveriş Merkezi yakınında ve Perfum Museum ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel 24 Saat Sokağı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Demir Yolu Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoranı Jo misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Curitiba bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apto
Apto standard duplo casal
Apto
Apto standard triplo twin
Apto
Apto Standard Familia
Room
Apto Standard Single
Room
Apto Standard Duplo Twin
Room
Apto standard triplo casal + single

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x