RedDoorz Plus Evergreen Boutique Hotel

Orta Tayland, Hua Hin
RedDoorz Plus Evergreen Boutique Hotel Genel
RedDoorz Plus Evergreen Boutique Hotel Genel
RedDoorz Plus Evergreen Boutique Hotel Genel
RedDoorz Plus Evergreen Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
RedDoorz Plus Evergreen Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
RedDoorz Plus Evergreen Boutique Hotel
13/91 Soi 47 Petchakasem Road Orta Tayland, Hua Hin

RedDoorz Plus Evergreen Boutique Hotel misafirlere Hua Hin merkezinde, Hua Hin Saat Kulesi ve Hua Hin Budist Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Hua Hin Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x