Red Fox Hotel - Tiruchirappalli

Tiruchirappalli
Red Fox Hotel - Tiruchirappalli Genel
Red Fox Hotel - Tiruchirappalli Genel
Red Fox Hotel - Tiruchirappalli Genel
Red Fox Hotel - Tiruchirappalli Öne Çıkan Resim
Red Fox Hotel - Tiruchirappalli Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Red Fox Hotel - Tiruchirappalli
No. 1 Rockins Road, Cantonment , Tiruchirappalli

Red Fox Hotel - Tiruchirappalli misafirlere Tiruchirappalli bölgesinde, havaalanı yakınında ve Meryem Ana Katedrali ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St John's Church ile 1,8 mi (2,9 km) ve Vayalur Murugan Temple ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Clever Fox Café yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

80 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu bulunmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x