Red Fox Hotel, Jaipur

Jaipur
Red Fox Hotel, Jaipur Genel
Red Fox Hotel, Jaipur Genel
Red Fox Hotel, Jaipur Genel
Red Fox Hotel, Jaipur Genel
Red Fox Hotel, Jaipur Genel
Image More +59 fotoğraf
Red Fox Hotel, Jaipur
Jawahar Lal Nehru Marg Opp. MNIT College, Bajaj Nagar , Jaipur

Red Fox Hotel, Jaipur misafirlere Jaipur (Malviya Nagar) bölgesinde, World Trade Park ve Jawahar Circle ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hava Mahal ile 4,7 mi (7,6 km) ve Jal Mahal ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

183 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Jaipur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 915 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x