Real B&B Primo Sole

Alghero - Kuzey Sardinya, Lu Bagnu
Real B&B Primo Sole Öne Çıkan Resim
Real B&B Primo Sole Dış Mekan
Real B&B Primo Sole Dış Mekan
Real B&B Primo Sole Dış Mekan
Real B&B Primo Sole Oda Manzaraları
Image More +26 fotoğraf
Real B&B Primo Sole
Via Lombardia, 28 Alghero - Kuzey Sardinya, Lu Bagnu

Real B&B Primo Sole konaklamanızda Castelsardo bölgesinde, plaj yakınında, Lu Bagnu Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Castelsardo Limanı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Doria Şatosu ile 3,6 km (2,2 mil) ve Sant'Antonio Abate Katedrali ile 4,1 km (2,5 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Alpha)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Beta)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Theta)
Room
Apart Daire, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x