Real Asturias Hotel

Batı Cosenza Sahili, Terme Luigiane
Real Asturias Hotel Öne Çıkan Resim
Real Asturias Hotel Dış Mekan
Real Asturias Hotel Dış Mekan
Real Asturias Hotel Dış Mekan
Real Asturias Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Real Asturias Hotel
Via Pantana, 299 Batı Cosenza Sahili, Terme Luigiane

Acquappesa bölgesindeki Real Asturias Hotel konaklamanızda, Sasso della Regina ve Intavolata Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cetraro Marina Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Sangue Geçidi ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

23 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x