RC VIllas - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Seminyak
RC VIllas - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
RC VIllas - CHSE Certified Dış Mekan
RC VIllas - CHSE Certified Oda Manzaraları
RC VIllas - CHSE Certified Oda Düzeni
RC VIllas - CHSE Certified Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
RC VIllas - CHSE Certified
Jl. Laksmana No. 88 Lesser Sunda Islands, Seminyak

RC VIllas - CHSE Certified misafirlere Seminyak (Laksmana) bölgesinde, Restoranlar Sokağı ve The Flea Market yakınında. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Legian Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 8 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x