Rayong Lanna Hotel

Tayland Doğu Sahili, Noen Phra
Rayong Lanna Hotel Öne Çıkan Resim
Rayong Lanna Hotel Dış Mekan
Rayong Lanna Hotel Dış Mekan
Rayong Lanna Hotel Dış Mekan
Rayong Lanna Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Rayong Lanna Hotel
158/8-9 Rajbamrug Rd. T.Nernphra A.Muang Tayland Doğu Sahili, Noen Phra

Rayong Lanna Hotel konaklamanızda Rayong merkezinde, Star Akşam Pazarı ve Hat Laem Charoen Plajı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Wat Pa Pradu ile 3,4 km (2,1 mil) ve Saeng Chan Plajı ile 4,1 km (2,5 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 72 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Room
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Twin Room
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x