Rayfont Hotel Chengdu

Chengdu
Rayfont Hotel Chengdu Öne Çıkan Resim
Rayfont Hotel Chengdu Dış Mekan
Rayfont Hotel Chengdu Dış Mekan
Rayfont Hotel Chengdu Dış Mekan
Rayfont Hotel Chengdu Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Rayfont Hotel Chengdu
8 Jialingjiang Rd, Chenghua District , Chengdu

Rayfont Hotel Chengdu misafirlere Chengdu (Chenghua) bölgesinde, Eastern Suburb Memory Park ve Wangjianglou Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sişuan Normal Üniversitesi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Chengdu University ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

652 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x