Rayan Tourist Villa

Flic-en-Flac
Rayan Tourist Villa Öne Çıkan Resim
Rayan Tourist Villa Dış Mekan
Rayan Tourist Villa İç Mekan
Rayan Tourist Villa İç Mekan
Rayan Tourist Villa Kahvaltı
Image More +14 fotoğraf
Rayan Tourist Villa
24 Morcellement Bismic , Flic-en-Flac

Rayan Tourist Villa misafirlere Flic-en-Flac bölgesinde, plaj yakınında, Flic-en-Flac Plajı yakınında ve Wolmar Beach ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tamarin Körfezi ile 2,2 mi (3,6 km) ve Cascavelle Alışveriş Merkezi ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x