Ray Choc Bay Lodge

Choc
Ray Choc Bay Lodge Öne Çıkan Resim
Ray Choc Bay Lodge Dış Mekan
Ray Choc Bay Lodge Dış Mekan
Ray Choc Bay Lodge İç Mekan
Ray Choc Bay Lodge Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Ray Choc Bay Lodge
Choc Bay , Choc

Bu tatil evi misafirlere Castries bölgesinde, plaj yakınında, Windward Adaları ve Choc Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Choc Bay ile 0,1 mi (0,1 km) ve Vigie Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Klimalı bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları mevcut. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve geniş duş başlığı vardır. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Castries bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil evi misafirlerimize 500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Ev, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x