Ravenswood Country Club Legion Scotland

Aberdeenshire Ve Moray, Banchory
Ravenswood Country Club Legion Scotland Genel
Ravenswood Country Club Legion Scotland Genel
Ravenswood Country Club Legion Scotland Öne Çıkan Resim
Ravenswood Country Club Legion Scotland Dış Mekan
Ravenswood Country Club Legion Scotland Yerinde Yemek
Image More +6 fotoğraf
Ravenswood Country Club Legion Scotland
25 Ramsay Rd Aberdeenshire Ve Moray, Banchory

Banchory bölgesindeki Ravenswood Country Club Legion Scotland konaklamanızda, Platform 22 ve Feugh Şelaleleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Cairngorms Ulusal Parkı ile 16 mi (25,7 km) ve Balmoral Şatosu ile 30,8 mi (49,5 km) mesafede.

Ravenswood Country Club Legion Scotland misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x