RATNAMOULI PALACE

Kuzey Batı Hindistan, Guwahati
RATNAMOULI PALACE Öne Çıkan Resim
RATNAMOULI PALACE Dış Mekan
RATNAMOULI PALACE Dış Mekan
RATNAMOULI PALACE Banyo Tipleri
RATNAMOULI PALACE Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
RATNAMOULI PALACE
Bhabendra Nath Saikia Road Near Basistha Chariali Kuzey Batı Hindistan, Guwahati

RATNAMOULI PALACE misafirlere Guwahati (Beltola) bölgesinde, Kamakhya Tapınağı ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede ve Guwahati Çay Müzayede Merkezi ile 3 mi (4,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Srimanta Sankaradeva Kalakshetra ile 3,9 mi (6,3 km) ve Royal Global Üniversitesi ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Limelight yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Stüdyo Süit, Sigara İçilebilir, Tepe Manzaralı
Room
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x