Ratanak Teprithea Home Stay

Doğu Kamboçya, Ban Lung
Ratanak Teprithea Home Stay Öne Çıkan Resim
Ratanak Teprithea Home Stay Dış Mekan
Ratanak Teprithea Home Stay Dış Mekan
Ratanak Teprithea Home Stay Dış Mekan
Ratanak Teprithea Home Stay Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Ratanak Teprithea Home Stay
23, Phnom Yaklom, Banlung, Cambodia Doğu Kamboçya, Ban Lung

Ban Lung bölgesindeki Ratanak Teprithea Home Stay misafirlere dağda, Eisan Ratanaram Pagodası ve Ban Lung Pazarı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Yeak Laom Gölü ile 3,8 mi (6,1 km) ve Boeng Yeak Lom ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 7.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Bungalov, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x