Ratan Villas

Ābu Road
Ratan Villas Genel
Ratan Villas Genel
Ratan Villas Öne Çıkan Resim
Ratan Villas Dış Mekan
Ratan Villas Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Ratan Villas
44-Oriya ,Opp Peace Park GuruShikar Rd Mount Abu , Ābu Road

Ābu Road bölgesindeki Ratan Villas konaklamanızda Achalgarh Hisarı ve Dilwara Tapınakları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Luna Vasahi Temple ile 3,2 mi (5,1 km) ve Universal Peace Hall ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Havuz Manzaralı
Family
Family Oda, 3 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Premium Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Vadi Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Family Kır Evi, Birden Çok Yatak
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x