Rasreef Rasdhoo Maldives

Rasdhoo
Rasreef Rasdhoo Maldives Öne Çıkan Resim
Rasreef Rasdhoo Maldives Dış Mekan
Rasreef Rasdhoo Maldives Dış Mekan
Rasreef Rasdhoo Maldives Dış Mekan
Rasreef Rasdhoo Maldives Oda
Image More +6 fotoğraf
Rasreef Rasdhoo Maldives
Niyaama, Huragandumagu Road North Ari Atoll , Rasdhoo

Rasdhoo bölgesindeki Rasreef Rasdhoo Maldives konaklamanızda, Madivaru Köşesi Dalış Yeri ve Big Blue Dalış Yeri ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Madivaru Finolhu Adası ile 0,2 mi (0,4 km) ve Nika Island Resort & Spa ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ütü/ütü masası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double or Twin Room
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Double or Twin Room with Garden View
Room
Deluxe Triple Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x