Ranges View Lodge

Murang'a, Kiamuturi
Ranges View Lodge Genel
Ranges View Lodge Genel
Ranges View Lodge Genel
Ranges View Lodge Öne Çıkan Resim
Ranges View Lodge Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Ranges View Lodge
Murang'a Murang'a, Kiamuturi

Ranges View Lodge misafirlere Kiamuturi seyahatlerinde nehir kıyısında konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Bölgedeki önemli noktalar arasında Aberdare Sıradağları yer almaktadır. Bu küçük otel Aberdare Forest ile 3,8 mi (6 km) ve Chinga Baraj Gölü ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 10 odamız vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Exclusive
Exclusive Ev, Birden Çok Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x