Rangers Hotel

Adimaly
Rangers Hotel Öne Çıkan Resim
Rangers Hotel Dış Mekan
Rangers Hotel Yerinde Yemek
Rangers Hotel Yerinde Yemek
Rangers Hotel Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Rangers Hotel
Idukki , Adimaly

Rangers Hotel misafirlere Devikolam bölgesinde, dağda, Valara Waterfalls ile 9,2 mi (14,7 km) mesafede ve Dreamland Çocuk Parkı ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Western Ghats ile 10,8 mi (17,4 km) ve Nadukani Viewpoint ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği mevcuttur. Bu otelde ayrıca barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Royal
Royal Süit
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x