Rancho Sea Side Resort Adults Only

Riviera Nayarit, Punta Mita
Rancho Sea Side Resort Adults Only Öne Çıkan Resim
Rancho Sea Side Resort Adults Only Dış Mekan
Rancho Sea Side Resort Adults Only İç Mekan
Rancho Sea Side Resort Adults Only İç Mekan
Rancho Sea Side Resort Adults Only İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Rancho Sea Side Resort Adults Only
Carretera Punta de Mita km. 8.3, Destiladeras, Nayarit, México Riviera Nayarit, Punta Mita

Punta de Mita bölgesindeki Rancho Sea Side Resort Adults Only misafirlere deniz kıyısında, Punta de Mita Sea Pool ve La Cruz Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nuevo Vallarta Plajı ile 11,1 mi (17,9 km) ve Playa Bucerias ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Rancho Sea Side Resort Adults Only içindeki 4 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x