Rancho Juancho

Mechi
Rancho Juancho Genel
Rancho Juancho Genel
Rancho Juancho Genel
Rancho Juancho Genel
Rancho Juancho Genel
Image More +51 fotoğraf
Rancho Juancho
Sabanitas, la propiedad queda a 26 KM 7 KM antes de Portobelo , Mechi

Rancho Juancho konaklamanızda Mechi bölgesinde, dağda, Portobelo Ulusal Parkı ve Chagres Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Fuerte Santiago Kalesi ile 7,6 km (4,7 mil) ve Fuerte San Fernando Kalesi ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca oda servisi imkanı var. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize çekyat ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x