Ramon Inn by Isrotel Collection

Negev Çölü (bölgesi), Ramat Negev
Ramon Inn by Isrotel Collection Genel
Ramon Inn by Isrotel Collection Genel
Ramon Inn by Isrotel Collection Genel
Ramon Inn by Isrotel Collection Öne Çıkan Resim
Ramon Inn by Isrotel Collection Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Ramon Inn by Isrotel Collection
1 Ein Akev Street Negev Çölü (bölgesi), Ramat Negev

Ramat Negev bölgesindeki Ramon Inn by Isrotel Collection konaklamanızda, Makhtesh Ramon Turizm Danışma Merkezi ve Hadasaar Natural Living ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Matzok HaTzinim Natural Reserve ile 1,4 mi (2,3 km) ve Ramon Krateri ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Otelin restoranı Ramon Inn Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 96 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Renovated
Renovated Studio
Room
Renovated Mini Apartment for Six
Room
Renovated Mini Apartment for Four

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x