Ramla Bay Resort

Mellieha
Ramla Bay Resort Genel
Ramla Bay Resort Genel
Ramla Bay Resort Genel
Ramla Bay Resort Genel
Ramla Bay Resort Genel
Image More +93 fotoğraf
Ramla Bay Resort
Marfa L/o Mellieha , Mellieha

Ramla Bay Resort konaklamanızda Mellieha bölgesinde, Mellieha Körfezi ile 2,5 km (1,6 mi) ve Altın Kum Plajı ile 9,4 km (5,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Belvedere ile 10,9 km ve Mavi Lagün ile 14,5 km mesafede.

Horizon yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 479 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Süit
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Construction visible from this room)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 Pax)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 Pax)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 Pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x