Rambler Garden Hotel

Pearl River Deltası, Kwai Tsing
Rambler Garden Hotel Genel
Rambler Garden Hotel Genel
Rambler Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Rambler Garden Hotel Dış Mekan
Rambler Garden Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Rambler Garden Hotel
1 Tsing Yi Road Pearl River Deltası, Kwai Tsing

Tsing Yi bölgesindeki Rambler Garden Hotel konaklamanızda, Tsuen Wan Plaza ve Nina Towers ikiz kuleleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hong Kong Disneyland ile 10,7 mi (17,2 km) ve Victoria Limanı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Misafirler için 800 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x