Ramada Panama Centro Via Argentina

Batı Pasifik, Bella Vista
Ramada Panama Centro Via Argentina Genel
Ramada Panama Centro Via Argentina Genel
Ramada Panama Centro Via Argentina Genel
Ramada Panama Centro Via Argentina Genel
Ramada Panama Centro Via Argentina Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Ramada Panama Centro Via Argentina
Via Argentina, Calle Principal Despues de la Farmacias Arrocha Batı Pasifik, Bella Vista

Ramada Panama Centro Via Argentina misafirlere Panama (El Cangrejo) bölgesinde, Albrook Alışveriş Merkezi ve Luxor Kuleleri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Multiplaza Pacific Alışveriş Merkezi ile 1,9 mi (3 km) ve Via Espana ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 86 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Panama bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x