Ramada Encore Kyiv

Kiev, Kiev
Ramada Encore Kyiv Genel
Ramada Encore Kyiv Genel
Ramada Encore Kyiv Genel
Ramada Encore Kyiv Genel
Ramada Encore Kyiv Genel
Image More +57 fotoğraf
Ramada Encore Kyiv
Stolichnoe Shosse, 103 Kiev, Kiev

Onlarca uluslararası ödüle sahip Ramada Encore Kyiv, şehir merkezine sadece birkaç dakika uzaklıkta, iş ve aile konaklamalarını yanı sıra kısa ve uzun süreli konaklamalar için de kaliteli bir hizmet veriyor.

264 tane zarif dekorasyonlu standart ve superior, 58 tane ise mutfaklı suit daire seçeneği olan tesis, rahat bir konaklama için misafirlerine 360 derece dönen HD TV, koltuklu geniş oturma alanları, ortopedik yataklar, özel yapım ahşap dolaplar, kablosuz sınırsız internet, uluslararası direkt telefon, çay kahve seti, bireysel kontrolü aydınlatmalar, kaliteli banyo ürünleriyle lüks banyo, klima ve 24 saat oda servisi gibi olanaklar sunuyor.

Yaz teraslı DK Restoran’da Avrupa mutfağından lezzetler tadabileceğiniz tesiste canlı renklerle dekore edilmiş The Hub Restoran’da uluslararası mutfaklardan yemek seçenekleri, Madrid Restoran’da ise İspanyol mutfağı, tapas ve şarap çeşitlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Lobi barında ise bol çeşitli alkollü alkolsüz içecekler çay ve kahve çeşitleri ile dinlenebilirsiniz.

Kongre, konferans ve iş toplantıları için 5000 m2 konferans salonunun yanı sıra 50 m2 ve 100 m2 arasında, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış 26 tane toplantı salonu sağlayan otelde düğün ve etkinlikler için ise şık bir balo salonu bulunuyor.

24 saat açık spor salonunda egzersiz yapabileceğiniz otelin spa merkezinde de uzman terapistlerden masaj hizmeti alabilir; hamam, sauna ve jakuzi ile yılın yorgunluğunu atabilirsiniz.

Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi sağlayan, limuzin ve araba kiralayabileceğiniz otelde ücretsiz otoparkı da kullanabilirsiniz.  

Ramada Encore Kyiv; Folk Mimarisi ve Kırsal Yaşam Müzesi’ne 4 km, Ukrayna Expocenter ve Feofaniya Parkı’na ise 10 km uzaklıkta yer alıyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Standart Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
İkiz
Standart İkiz
Stüdyo
1 Kişi Kapasiteli Stüdyo
Çift
Kraliçe Yatağı Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Stüdyo
2 Kişi Kapasiteli Stüdyo
1
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
1
Kraliçe Yatağı 1 Çift Kişilik Yatak
Room
3 Kişi Kapasiteli Apart Daire
Room
Bunk Yatak Yatakhanede Yatak
Room
Kadın Odası Yatakhanede Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x