Ramada Encore Cruzeiro

Cruzeiro
Ramada Encore Cruzeiro Öne Çıkan Resim
Ramada Encore Cruzeiro Dış Mekan
Ramada Encore Cruzeiro Kahvaltı
Ramada Encore Cruzeiro Kahvaltı
Ramada Encore Cruzeiro Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Ramada Encore Cruzeiro
R. Cap. Neco 631 , Cruzeiro

Cruzeiro bölgesindeki Ramada Encore Cruzeiro konaklamanızda, Vale do Paraíba ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Capitolio Belediye Tiyatrosu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Aparecida Meryem Ana Ulusal Tapınağı ve Bazilikası ile 30,8 mi (49,6 km) ve Major Novaes Tarih ve Eğitim Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Ramada Encore Cruzeiro misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x