Ramada Encore by Wyndham Statue of Unity

Kevadia
Ramada Encore by Wyndham Statue of Unity Genel
Ramada Encore by Wyndham Statue of Unity Öne Çıkan Resim
Ramada Encore by Wyndham Statue of Unity Dış Mekan
Ramada Encore by Wyndham Statue of Unity Yerinde Yemek
Ramada Encore by Wyndham Statue of Unity Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Ramada Encore by Wyndham Statue of Unity
Shrestha Bharat Bhavan , Kevadia

Ramada Encore by Wyndham Statue of Unity konaklamanızda Kevadia bölgesinde, Cactus Garden ile 7,1 km (4,4 mi) ve Birlik Heykeli ile 7,7 km (4,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sardar Sarovar Dam ile 10 km (6,2 mi) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Sankalp ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 54 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz vardır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kevadia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 460 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Mobility)
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x